Meniu
Română English Italiano
Smile Clinic Facebook Smile Clinic Twitter Smile Clinic Google Plus

Master Flux - Gata cu frica de dentist

Home    » Dotari
Master Flux - Gata cu frica de dentist

    Stim ca unii ar prefera sa faca Turul Romaniei pe jos decat sa mearga la dentist. Conform psihologilor, frica de stomatolog e cea mai raspandita fobie in randul populatiei adulte. Pana acum! Master Flux a ajuns la Timisoara. Numai la Smile Clinic.
     Fara frica!


    Pe cat de mare e stresul in sala de asteptare, pe atat de repede dispare prin inhalo-sedare. Ca luat cu mana: Master Flux actoneaza in 2-3 min.! Inhalo-sedarea (un amestec de gaz ilariant cu oxigen) are efectul unui calmant natural. Nelinistea e inlocuita cu o stare placuta de plutire. Ca dupa doua pahare de vin bun. Diferit de alte forme de anestezie, pacientul isi pastreaza reflexele vitale si coopereaza de bunavoie cu medicul. Ceea ce aduce si un castig de timp. Oricum, revenirea e rapida (3-4 min.) si completa.
Fara efecte secundare!
    Iata o metoda pe cat de sigura (nu are efecte adverse), pe atat de populara. Din 1844 pana azi, a ajutat milioane de oameni sa-si depaseasca anxietatile legate de stomatolog. De la tratamentele cele mai delicate (implantologie, chirugie) pana la cele obisnuite. Mai mult, e recomandat persoanelor cu afectiuni cardio-vasculare, neurologice si chiar pulmonare. Sau copiilor care nu reusesc sa colaboreze cu doctorul din cauza anxietatii. Pentru toti, Master Flux transforma mersul la dentist într-o experienta pozitiva.
Master flux. Siguranta absoluta.
    Master Flux este un aparat pe cat de sofisticat, pe atat de prietenos. Sedarea poate fi condusa cu usurinta de medicul stomatolog. Concentratia de gaz se controleaza impecabil. Ex: daca oxigenul se termina, fluxul este întrerupt automat. Valvele de siguranta reprezinta un alt indiciu reconfortant al respectarii normelor europene severe din domeniu. Dispozitivul este disponibil in doua variante: pentru copii si adulti. Si acum se gaseste in premiera la Timisoara.

    Numai la Smile Clinic. Gata cu frica la dentist!

Crisan Orthodontics
Crisan Orthodontics
Smile Clinic

Galerie foto&video

Smileclinic
Smileclinic
Smileclinic
Smileclinic

Ultimele noutati

30 / dec

Microscopul dentar Leica

Microscopul dentar Leica

Contrar asteptarilor, sunt multe detalii in cavitatea orala cu dimensiuni atat de reduse incat sa necesite utilizarea microscopului in tratamentele st...
Smile Clinic Facebook Smile Clinic Twitter Smile Clinic Google Plus