Zoom! Sistemul profesional de albire a dintilor

Home    » Dotari
Zoom! Sistemul profesional de albire a dintilor

 


    Zoom e exemplul optim al stadiului tehnologic. De fapt, aici s-au depasit granitele tehnologiei si s-a ajuns la...arta. E uimitor cat de repede, de simplu si de sigur isi face treaba. Albeste dintii in doar 45 de minute. Acest reprezentant de ultima ora a tehnologiei americane a ajuns in premiera la Timisoara. Numai la Smile Clinic.

 

    Zambetul tau este important ! Este unul dintre primele aspecte pe care le observi cand intalnesti pe cineva. Zambetul dezvaluie dantura iar aceasta pune in valoare omul. Un zambet alb, stralucitor te face sa te simti confortabil si increzator in propria persoana.
    Stilul de viata, inaintarea in varsta dar si unele obiceiuri zilnice contribuie la patarea si colorarea dintilor - consumul bauturilor colorate (vin rosu, cola, cafea, ceai negru), fumatul.

 

    ZOOM este un sistem profesional de albire a dintilor in cel mai scurt timp - cca. 45min. - printr-un procedeu revolutionar bazat pe "puterea luminii".

Crisan Orthodontics
Crisan Orthodontics
Smile Clinic

Galerie foto&video

Smileclinic
Smileclinic
Smileclinic
Smileclinic

Ultimele noutati

24 / ian

Aparatul dentar Damon Clear

Aparatul dentar Damon Clear

Pina in urma cu aproximativ 15 ani se credea ca daca aplici forte mai mari asupra dintilor, tratamentul ortodontic se realizeaza mai rapid. Aparatul d...
Smile Clinic Facebook Smile Clinic Twitter Smile Clinic Google Plus