Meniu
Română English Italiano
Smile Clinic Facebook Smile Clinic Twitter Smile Clinic Google Plus

Sterilizare Melag-Siguranta germana

Home    » Dotari
Sterilizare Melag-Siguranta germana

    La Smileclinic esti in siguranta! Investitiile realizate in echipamentele de sterilizare dar si protocoalele de sterilizare dupa care lucram te tin departe de pericol. Da, intr-un cabinet de medicina dentara te poti imbolnavi. Dar nu la noi! Aici te tratam pe tine, ne tratam pe noi si familiile noastre! Trebuie fie un loc sigur! Si l-am facut asa de la bun inceput!

    Incaperea de sterilizare este conceputa astfel incat instumentarul contaminat sa nu se intalneasca niciodata cu cel steril! Normele de securitate medicala recomanda acest lucru.Noi le-am respectat!

     Echipamentele utilizate pentru sterilizare sunt de ultima generatie, produse de celebra firma germana Melag, numarul 1 la nivel mondial in acest domeniu. Fiecare ciclu de sterilizare este atent monitorizat de sistemele computerizate ale aparatelor iar parametrii sterilizarii sunt listati pe imprimante dedicate astfel incat sa permita atasarea in caietul de sterilizare. Stim in fiecare minut daca sterilizarea a decurs in siguranta. Putem dovedi acest lucru, cu data, ora, minutul si secunda in care fiecare instrument, atent infoliat in plicuri de protectie, a fost introdus sau a parasit camera de sterilizare a autoclavelor.

    Incaperea de steriliare dispune la lampa UV pentru sterilizarea aerului si a suprafetelor de lucru. Atmosfera este de asemenea controlata prin sisteme de ventilatie.

    La noi in clinica, pacientii sunt invitati sa solicite personalului mediu sanitar sa vada camera de sterilizare. E ca si cum ai merge la un restaurant si ai dori sa vezi bucataria. Noi nu gatim la vedere, noi sterilizam la vedere!

Crisan Orthodontics
Crisan Orthodontics
Smile Clinic

Galerie foto&video

Smileclinic
Smileclinic
Smileclinic
Radiologie Smileclinic

Ultimele noutati

30 / dec

Microscopul dentar Leica

Microscopul dentar Leica

Contrar asteptarilor, sunt multe detalii in cavitatea orala cu dimensiuni atat de reduse incat sa necesite utilizarea microscopului in tratamentele st...
Smile Clinic Facebook Smile Clinic Twitter Smile Clinic Google Plus