Meniu
Română English Italiano
Smile Clinic Facebook Smile Clinic Twitter Smile Clinic Google Plus

Ambient

Home    » Clinica
Ambient

         Din momentul în care intri în clinica de pe strada Martir Ion Miron , îti vine sa te tolanesti cât mai confortabil. Ai unde...

         Preschimbam holurile înghesuite, într-un salon comod. Nu miroase a dentist si sigur nu arata a dentist. Mai degraba, ca acasa la un prieten. Spatiul a fost amenajat suta la suta pentru nevoile clinicii. Cele sase cabinete, camera de radiologie, sala de receptie si salile de asteptare sunt tot atâtea încaperi generoase si functionale. Gradina clinicii este gandita pentru tine, pentru relaxarea ta.

          Dam albul tern pe culoare. Culorile sunt alese de un specialist în arta Feng Shui. Si nu pentru ca e la moda. Ci pentru starea de bine pe care o genereaza. Albastrul dizolva stresul. Verdele linisteste. Oranjul învioreaza. Si asa mai departe, pentru toate încaperile clinicii.

    Preschimbam zgomotul în muzica!

  În afara de liniste, la SmileClinic n-ai sa auzi decât muzica romantica. Adica MagicFm.

     Pastram cu sfintenie un mediu curat ca lacrima. La Smile Clinic avem zero toleranta la praf si bacterii.  Fiecare pacient este invitat, înca de la prima vizita, sa vada camera de sterilizare si conditiile in care sunt pastrate instrumentele. O lampa cu ultraviolete actioneaza zilnic în cele 6 cabinete. Astfel, nu doar suprafetele de lucru sunt igienizate, este purificat si aerul din încaperi. Incaltarile de unica folosinta ne asigura ca atunci cand intri in clinica,  praful si microbii raman afara. O firma specializata desavarseste curatenia.

    Curatenia se regaseste si in plan sonor. De cand intri, te învaluie o muzica suava. Un spatiu primitor, luminos, modern,  pe o strada linistita, de case. Smile Clinic introduce relaxarea in vizita la dentist.

 Te înconjuram cu lumina, cu muzica romantica si cu aer curat ! Tanarul ficus te întampina la receptie. Maslinul aduce pacea tocmai din Toscana. Iar în locul fotografiilor cu "dinti", la Smile Clinic esti inconjurat de imagini cu oameni fericiti. Pentru ca zambetul vine în primul rand din interior. Când exista pace, siguranta si împlinire.

 

Ceea ce iti dorim si tie!

    

Crisan Orthodontics
Crisan Orthodontics
Smile Clinic

Galerie foto&video

Smileclinic
Smileclinic
Smileclinic
Smileclinic

Ultimele noutati

30 / dec

Microscopul dentar Leica

Microscopul dentar Leica

Contrar asteptarilor, sunt multe detalii in cavitatea orala cu dimensiuni atat de reduse incat sa necesite utilizarea microscopului in tratamentele st...
Smile Clinic Facebook Smile Clinic Twitter Smile Clinic Google Plus