Radiologie

Home    » Servicii
Radiologie

 

 

              Noul aparat de radiologie utilizat la Smile Clinic este o capodopera digitala. In primul rand, controleaza automat doza de iradiere. Oricum, e deja de 10 ori mai sigur. Functiile sale flexibile permit localizarea zonei de radiografiat, setarea timpilor de expunere etc.

               Pentru ca stim ce inseamna expunerea la radiatie pentu un copil, aparatul nostru de radiodiagnostic expune in modul Low Dose pentru radiografiile pediatrice. Putem chiar limita expunerea doar la nivelul dintilor fara a mai radiografia inutil si articulatiile temporo-mandibulare daca nu exista indicatie medicala. Expunem astfel copilul la o doza si mai mica de radiatie. E mai sigur !

               La Smile Clinic executam radiografii retroalveolare si panoramice. Spre deosebire de cele panoramice de exemplu, sistemul nostru de diagnostic retroalveolar  reda si cele mai fine detalii anatomice. Adica garanteaza diagnostice exacte. Mai mult, formatul digital permite o comunicare rapida. Radiografia ta ajunge instantaneu, de exemplu la doctorul chirurg.

     Sau in casuta ta de e-mail.

Crisan Orthodontics
Crisan Orthodontics
Smile Clinic

Galerie foto&video

Smileclinic
Smileclinic
Smileclinic
Smileclinic

Ultimele noutati

01 / mai

Unituri  stomatologice noi la SmileClinic

Unituri stomatologice noi la SmileClinic

In urma cu cateva zile, la Smileclinic au fost instalate doua unituri stomatologice noi marca Castellini. Acestea dispun de sistemul automat AutoSteri...
Smile Clinic Facebook Smile Clinic Twitter Smile Clinic Google Plus