Meniu
Română English Italiano
Smile Clinic Facebook Smile Clinic Twitter Smile Clinic Google Plus

Radiologie

Home    » Servicii
Radiologie

 

 

              Noul aparat de radiologie utilizat la Smile Clinic este o capodopera digitala. In primul rand, controleaza automat doza de iradiere. Oricum, e deja de 10 ori mai sigur. Functiile sale flexibile permit localizarea zonei de radiografiat, setarea timpilor de expunere etc.

               Pentru ca stim ce inseamna expunerea la radiatie pentu un copil, aparatul nostru de radiodiagnostic expune in modul Low Dose pentru radiografiile pediatrice. Putem chiar limita expunerea doar la nivelul dintilor fara a mai radiografia inutil si articulatiile temporo-mandibulare daca nu exista indicatie medicala. Expunem astfel copilul la o doza si mai mica de radiatie. E mai sigur !

               La Smile Clinic executam radiografii retroalveolare si panoramice. Spre deosebire de cele panoramice de exemplu, sistemul nostru de diagnostic retroalveolar  reda si cele mai fine detalii anatomice. Adica garanteaza diagnostice exacte. Am renuntat de mult la filmul  de celuloid. Acum, radiografia retroalveolara se realizeaza pe suportul unor placute sensibile la radiatie, ce sunt mai apoi scanate digital intr-un dispozitiv deosebit de complex.  Mai mult, formatul digital permite o comunicare rapida. Radiografia ta ajunge instantaneu, de exemplu la doctorul chirurg.

     Sau in casuta ta de e-mail.

   Am dus insa radiodiagnosticul mai departe! La Smileclinic, in cadrul laboratorului de  radiologie,denumit sugestiv SmileScan, am instalat ultima generatie de computer tomograf 3D. Tehnologia se numeste Cone Beam Computed Tomography si reprezinta cel mai inalt nivel de investigatie radiologica in sfera orala si maxilofaciala. Avantajele acestei tehnici de investigatie sunt multiple. Probabil cele mai importante aspecte sunt legate de calitatea imaginilor insa si de cantitatea redusa de radiatie necesara.Astfel interventiile pentru inserarea implantului dentar se fac acum cu foarte multa precizie. Detalii suplimentare sunt disponibile pe http://www.smilescan.ro

 

Crisan Orthodontics
Crisan Orthodontics
Smile Clinic

Galerie foto&video

Smileclinic
Smileclinic
Smileclinic
Smileclinic

Ultimele noutati

30 / dec

Microscopul dentar Leica

Microscopul dentar Leica

Contrar asteptarilor, sunt multe detalii in cavitatea orala cu dimensiuni atat de reduse incat sa necesite utilizarea microscopului in tratamentele st...
Smile Clinic Facebook Smile Clinic Twitter Smile Clinic Google Plus