Meniu
Română English Italiano
Smile Clinic Facebook Smile Clinic Twitter Smile Clinic Google Plus

Microscopul dentar Leica M320

Home    » Dotari
Microscopul dentar Leica M320

   

Utilizarea microscopului dentar a devenit o nececesitate in stomatologie. Acesta asigura o vizualizare mai buna a campului operator, fapt ce determina o crestere a preciziei actului stomatologic. Microscopul Leica M320  utilizat in tratamentele stomatologice la SmileClinic este unul dintre cele mai performante existente pe piata de profil. Este produs de compania germana Leica Microsystems, chiar daca anumite  componente sunt produse si  dezvoltate la Viena(Austria), HeerBrugg (Elvetia) si Morrisville(USA). Calitatea exceptionala a lentilelor Leica este un fapt  foarte bine cunoscut. Microscopul dispune de cinci trepte de magnificatie, un obiectiv cu focala variabila  dar si de un sistem automat de achizitie a imaginilor Full HD. La sfarsitul manoperelor pacientul  poate vizualiza intregul tratament pe un monitor disponibil in cabinet.  

   

Utilizarea microscopului nu se rezuma doar la tratamentele endodontice. Este adevarat ca in aceasta ramura a stomatologiei aprecierea numarului dar si a morfologiei canalelor radiculare poate fi o sarcina dificila fara un microscop dentar insa chirurgia orala sau maxilofaciala beneficiaza de asemenea de detalierile specifice manoperelor sub microscop. 

Crisan Orthodontics
Crisan Orthodontics
Smile Clinic

Galerie foto&video

Smileclinic
Smileclinic
Smileclinic
Smileclinic

Ultimele noutati

30 / dec

Microscopul dentar Leica

Microscopul dentar Leica

Contrar asteptarilor, sunt multe detalii in cavitatea orala cu dimensiuni atat de reduse incat sa necesite utilizarea microscopului in tratamentele st...
Smile Clinic Facebook Smile Clinic Twitter Smile Clinic Google Plus