Meniu
Română English Italiano
Smile Clinic Facebook Smile Clinic Twitter Smile Clinic Google Plus

Laserul dentar

Home    » Dotari
Laserul dentar

        

             Laserul dentar a fost introdus in medicina dentara in urma cu mai bine de 30 de ani. In viitor, tratamentele stomatologice utilizand laserul dentar vor putea sa inlocuiasca tratamentele traditionale cu freza. Dintre avantajele tratamentului cu laser dentar sunt de amintit cateva:

- reduce sangerarea

- sterilizeaza campul operator reducand foarte mult riscul inflamatiilor si al infectiilor postoperatorii.

- este foarte sigur in tratamentul copiilor dar si al femeilor insarcinate.

- asigura un tratament foarte precis.

- contribuie la regenerarea mai rapida a tesuturilor afectate.

-  tratamentul cu laser nu este dureros si nu necesita anestezie.

       

       La SmileClinic laserul este utilizat in mod special in tratamentul bolii parodontale, pentru dezinfectia pungilor parodontale in cadrul manoperelor de chiuretaj parodontal(SRP).De asemenea prin efectul de biostimulare, modificarea pozitiei dintilor in tratamentele ortodontice se realizeaza mai rapid si cu mai putin disconfort. Studiile clinice au arat ca un minim de 3 sedinte de biostimulare laser pe durata tratamentului ortodontic pot reduce perioada de terapie cu pina la 40%. Marea majoritate a pacientilor cu aparat dentar la SmileClinic obtin mai rapid rezultatele in tratamentul cu aparat dentar datorita acestei proceduri de biostimulare laser.

   Biostimularea laser este deosebit de utila in accelerarea prin efect fotodinamic al metabolismului celular si dupa interventiile chirurgicale de inserare a implantului dentar precum si in alte tipuri de interventii chirurgicale in sfera oro-maxilo-faciala.

Crisan Orthodontics
Crisan Orthodontics
Smile Clinic

Galerie foto&video

Smileclinic
Smileclinic
SmileLogo
Smileclinic

Ultimele noutati

30 / dec

Microscopul dentar Leica

Microscopul dentar Leica

Contrar asteptarilor, sunt multe detalii in cavitatea orala cu dimensiuni atat de reduse incat sa necesite utilizarea microscopului in tratamentele st...
Smile Clinic Facebook Smile Clinic Twitter Smile Clinic Google Plus