Sterilizare cu autoclav clasa B Castellini

Home    » Dotari
Sterilizare cu autoclav clasa B Castellini

     

           Autoclavul de ultima generatie  Castellini dubleaza capacitatea de sterilizare a intrumentarului la SmilecClinic. Controlul sterilizarii se face electronic, autoclavul dispunand de un sistem  automat de raportare a erorilor. Fiecare faza de sterilizare, incepand cu vacumarea, cresterea temperaturii la valoarea nominala, uscare instrumentarului se face sub control electronic, informatiile fiind furnizate in timp real pe display-ul lcd al echipamentului.

            De asemenea, dispozitivul  dispune de senzori de control  pentru apa utilizata in procesul sterilizarii. In cazul in care oricare parametru de sterilizare este alterat, dispozitivul blocheaza instrumentarul si informeaza asistenta medicala, atat optic cat si acustic, de faptul ca sterilizarea respectiva trebuie reluata.

         In aceste conditii, este exclusa utilizarea unui intrumentar care a fost introdus in autoclav insa nu a fost sterilizat din diverse motive tehnice survenite dupa ce asistenta a parasit incaperea destinata sterilizarii.

Crisan Orthodontics
Crisan Orthodontics
Smile Clinic

Galerie foto&video

Smileclinic
Smileclinic
Smileclinic
Smileclinic

Ultimele noutati

01 / mai

Unituri  stomatologice noi la SmileClinic

Unituri stomatologice noi la SmileClinic

In urma cu cateva zile, la Smileclinic au fost instalate doua unituri stomatologice noi marca Castellini. Acestea dispun de sistemul automat AutoSteri...
Smile Clinic Facebook Smile Clinic Twitter Smile Clinic Google Plus